Pattanás elleni krémet, ami használ és viszonylag olcsón?
Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 01:23
1/3 anonim válasza:
Én azt szoktam, hogy este jól megmosom az arcom, majd bekenem körömvirágkrémmel, amíg jól beissza a bőröm, majd az Oriflame-től vásárolt pattanások elleni korrektor zöld felével teszek a pattanásokra. Reggelre sokkal puhább és tisztább a bőröm. A lényeg a rendszeresség.
Egy kép a korrektorról:
Körülbelül 2000 Ft.
2/3 anonim válasza:
Ja a kb. 2000 ft az a krém és a korrektor együttes árára vonatkozik! :D remélem segíthettem
3/3 anonim válasza:
Én Akneroxidot használok, nekem nagyon bevált. Nagyobb gyógyszertárakban lehet venni, 3000 Ft körül van. Hirtelen kiadásnak kicsit soknak tűnhet, de én fél éve vettem, minden nap/minden másnap használom és még mindig van benne. Ha rendszeresen felkenem, nem jön ki rajtam pattanás, és ha mégis érzem, hogy nő, rákenem, és visszahúzódik, szóval nekem nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!