Nő a bajuszom de nem borotválhatom le?
Figyelt kérdés
Szóval, megkérdeztem Apu-t hogy mit gondol arról,hogy le akarom borotválni a bajuszom és elmondta,hogy inkább ne siessem el,mert ennyi idős korában neki tetszett egy lány és leborotválta és minden egyes borotválás után erősebb dúsabb lesz.Azt javasolta,hogy várjak még egy évet.Elfogadtam,viszont egyre sötétebb és hosszabb,és egyre inkább látszik.Nem lehetne valahogy megritkítani,ha már nem borotválhatom le?
14/F
2013. aug. 15. 20:43
1/8 anonim válasza:
Mondd meg apukádnak, hogy egyre jobban látszik, és borotváld le. Nem fog megenni. És ha 3-4 naponta borotválkozol, nem fogsz belehalni. 14 éves lány vagyok. Már két éve (nyáron mindig, télen lehet hanyagolni) minden nap, vagy minden második nap borotválom a lábam, a hónaljam, szedem a szemöldököm, a bajszom. És még nem is sminkelek... Neked pedig csak az arcodat kell, ennyi... nem fogsz belehalni.
2/8 anonim válasza:
En is azt mondom,hogy inkabb borotvald. Hidd el a lanyok nem nagyon ertekelik ha ugy hagyod. :)
3/8 anonim válasza:
Gyantáztasd le, attól nem erősödik,
4/8 anonim válasza:
Eléggé ciki a szakmunkásbajusz, borotvát, ha még gyenge akkor gyantát neki!
5/8 anonim válasza:
És az mért jobb, ha mondjuk 15 éves korodtól kezd csak el erősödni? Nyertél egy évet, és? Szerintem kb mindegy.
Viszont azt tudom, hogy mi anno ennyi idősen tök gáznak tartottuk, amikor egy srácnak ilyen pihebajsza volt, elég viccesen néz ki:)
6/8 anonim válasza:
ehhez nem kell megkérdezni aput. a te korodban, mikor észrevettem pár szálat, sunyiba kölcsönvettem apám borotváját és mindig lenyesegettem szépen:D borotváld csak le, béna dolog a csemegebajusz.
7/8 anonim válasza:
szőkíttesd ki :D mert elég visszataszító tud lenni! 14/l
8/8 Tarcza Zsolt válasza:
Kenjed ricinus olajjal, és akkor nem még fog kelleni borotválkoznod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!