Hetente 3x10perc szolárium 3hétig?
Figyelt kérdés
15éves lány vagyok és arra lennék kíváncsi, hogy mennyire árt a bőrömnek ha 3hétig hetente 3szor 10percre megyek szoláriumba? voltam már csak nem ilyen sűrűn, mert nem akartam a bőrömnek rosszat tenni.Mielőtt elkezdenétek, hogy miért kell szoláriumba járni 15 évesen elmondom, hogy én a napon csak égni tudok ezért választottam ezt.EU által elfogadott csövek vannak természetesen.2013. aug. 15. 13:56
1/1 anonim válasza:
Ha nagyon fehér vagy(azt állítod a napon csak leégsz),akkor felesleges 3x10 percre menned,mert az elég sok.Hogy árt-e? Valószínű szárazabb lesz a bőröd ami önmagában még nem lenne probléma,de 15 évesen a ráncos szem nem szexi és a bőrrák sem egy jó móka.Megértem,hogy szolizol,de tedd mértékkel!Szerintem heti kétszer: 1x8perc és 1x10 elég lenne,de a te tested és a bőröd,te felelsz érte.És figyeld az anyajegyeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!