Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudnátok valamilyen szőrtelení...

Tudnátok valamilyen szőrtelenítő gépet ajánlani?

Figyelt kérdés

Ami nem epilátor, nem is borotva, nem vágom vele meg magam. (A szőrtelenítő krémekre meg allergiás vagyok.)

Nem villanófényes, nem lézeres, nem méregdrága, csak FÁJDALOMMENTESEN X (valamennyi) időre lecsupaszítaná a bőrőmet, hogy sima legyen, mint mondjuk egy kisbaba popsi. Akár nagy felületről legyen szó, akár csak pár nem kívánt szőrszálról... Igazándiból csak pár nem kívánt szőrszálról van szó, ezért kis felületű, fejű szőrtelenítő is megfelelne, megtenné. (Amúgy gyantáztatni szoktam.)

Fogalmam sincs hol árulnak ilyet boltokban vagy az interneten?

A válaszokat előre is köszönöm.

2013. aug. 14. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Érdemes beszélni egy kozmetikussal ő tud ajánlani.
2013. aug. 15. 06:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Találtam egy többfunkciós női borotvát, márkát azt nem írom le inkább, mert nem tudom lehet itt reklámozni? Ilyen tulajdonságokkal rendelkezik: A női szőrtelenítő készlet univerzális megoldást kínál minden területre, és akár zuhany alatt is használható. 4 cserélhető fej és toldat: Normál trimmelő fej

Vezetőfésű toldat (2-6 mm)

Mini borotvafej nanosilver bevonattal a tiszta és egyszerű borotválásért. (hipoallergén)

Íves, precíziós trimmelő fej a nehezen elérhető helyekre

Zuhany alatt is használható

Akkumulátoros működés, 30 perc vezeték nélküli idő

Töltés jelző LED

Ergonómikus kialakítás, praktikus akasztófüllel

Tisztító kefe

Elegáns tároló táska

Remélem, jó lesz. :)

2013. szept. 15. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!