Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szép a dauerolt haj? Sokat...

Szép a dauerolt haj? Sokat kell vacakolni vele?

Figyelt kérdés

Nekem tetszik, csak nem tudom megéri-e.:)

Nektek milyen személyes tapasztalatok vannak? Meddig tart a hatás? Nagyon roncsolja a hajat?

Normális válaszokat megköszönöm:)

2013. aug. 13. 16:34
 1/3 anonim válasza:
79%

minden bizonnyal ha nem szúrod el akkor szép :DDD

ha otthon csinálod akkor szerintem sok időt vesz igénybe, de ha ügyes vagy és megoldod akkor otthon is simán meg lehet csinálni, nekem volt dauerolva, nem sokáig max fél évig, egyébként nem roncsolja a hajat, vagyis valamilyen szinten biztos de nem annyira mint a festék, ha jól áll neked akkor semmi gond :))))

2013. aug. 13. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csináltatnám meg újra, de amikor megcsináltattam, nagyon szerettem:) Egy-két hónapig nekem nagyon szép volt, aztán egyre problémásabb. Szöszösödik, ha jó sok hajhabbal szárítottam és szárítás közben nyomkodtam felfelé a kezemmel akkor egy-két napig szép volt, aztán megint moshattam meg. Viszont eleinte egy-másfél hétig is kibírta a hajam mosás nélkül, és szép volt végig.

Rögtön a dauerolás után én semmi roncsolódást nem vettem észre, csak egy kicsit szárazabb lett a hajam. De egy év múlva annyira rossz minőségű lett a hajam, hogy muszáj volt levágatnom. Ebben biztos közrejátszott, hogy 2-3 naponta ki kellett egyenesítenem a hajam mikor már több centit lenőtt a dauer, hogy nézzek ki valahogy. Most a növesztésnél tartok és eléggé haragszom magamra, hogy nem volt jó nekem az egyenes haj :)

2013. aug. 13. 17:10
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

utolsó, elég meggyőzően írtad le saját tapasztalataidat, mert hát át is élted, átgondoltam talán már mégsem olyan jó ötlet... nekem is szög egyenes hajam van, alig marad benne valami göndörség, de lehet valami praktika kellene, de hát a szomszéd fűje mindig zöldebb.. a göndör egyenest az egyenes göndört akar.. :)

2013. aug. 13. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!