Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti mit csináltok, hogy az...

Ti mit csináltok, hogy az arcotok olyan szép? Pl nem pattanásos, nem piros, kisimult, szép.

Figyelt kérdés
Nekem mindig tele van pattanással a fejem, nem olyan durván, de mindig van 3-4. Az arcom, zsíros és mindig pirospozsgás ... elegem van belőle, látom, hogy másoknak ilyen korban már egyáltalán nem ilyen a bőrük.. 20L
2013. aug. 13. 09:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz. Nekem szerencsés bőröm van, nem kell vele túl sokat foglalkoznom.
2013. aug. 13. 09:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is szerencsés bőröm van. Reggel hideg vízzel mosom, este Babaszappan, és ennyi. Semmi krém, pakolás és társai. Pattanás, havi előtt jön ki 1-2, de azok a vérzés utolsó napjaira vissza is húzódnak.
2013. aug. 13. 10:41
 3/11 Pretty_Fighter ***** válasza:

Genetika:)

2-3 naponta azért megtisztítom tonikkal,meg amúgy mindig vizet iszom és egészségesen táplálkozom.

2013. aug. 13. 11:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez leginkább a genetikán múlik sajnos. Az én arcom is pirospozsgás, de már nem zavar. Régebben, mikor még zavart, akkor még pirosabb volt, mert ugye rástresszeltem. Persze beszédeket mondani több ember előtt most se szeretek :)

És ez nem kor kérdése. A családunkban az 50eseknek is ilyen és egy-egy pattanás nekik is van, főleg az állukon. Nekem is van, és nekem is csak az államon, néha-néha egy-egy a homlokomon, de az nagyon ritka és a hajtőnél. Az állam viszont állandóan tele van és azokkal sajnos nem tudok mit kezdeni :( Nagyon zavarnak pedig :(

2013. aug. 13. 12:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Naponta kétszer bekenem hidratálókrémmel, mert hajlamos kiszáradni. Reggel hideg vízzel, este arclemosóval tisztítom. A sminket amint hazaérek, lemosom az arcomról, csak annyit legyen rajtam, amennyit "muszáj". Hetente egyszer teszek fel egy nekem bevált házi arcpakolást, ami cukorból, tojássárgájából, mézből és olajból áll, ezt egy 10-15 percre rajtahagyom. Ahogy mosom le, a cukor szemcséi szépen leradírozzák a bőröm. Sok folyadékot iszok, mert az is kihat a bőrre.

De a legfontosabb (és ami téged nyilván nem vigasztal) az, hogy kinőttem a pubertáskort. Mert 12-16 éves koromig csinálhattam, amit akartam, nagyon csúnya volt a bőröm.

2013. aug. 13. 13:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát 20 évesen szerintem már ő is túl van a pubrtáson, ez nem attól van.
2013. aug. 13. 15:01
 7/11 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam egy új kozmetikusnál és azt mondta, hogy helyre tudja hozni a bőrömet, csak hosszú lesz..

azt mondta, hogy most lekezeli, de ezután minden héten menjek el hozzá és tesz fel különböző pakolásokat meg mi egymást csinál vele. Nagyon remélem , hogy sikerülni fog, mert egyáltalán nem vagyok elégedett magammal :/

pirosság ellen esetleg tudtok valami jót? sminken kívül persze

2013. aug. 13. 17:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem örülj neki,hogy ilyen SZERENCSÉS vagy. Én már 3-4 éve küzdök a pattanások ellen és nem 3-4 van az arcomon. Igaz már tényleg agyonkentem mindennel,volt ami használt volt ami nem.

Ezt nem rossz indulatból írom csak,hogy van akinek ennél sokkal nagyobb a baja mint egy két pici pötty....

Amúgy a fogkrém leszárítja őket és még a Sudokrémet ajánlom mindenféle bőrbetegségre alkalmazható.

Elhiszem,hogy szép arcbőrrel szeretnél kilépni az utcára:) Nekem is ez minden álmom. De sajnos előfordulhat,hogy soha nem lesz olyan az arcom mint régen a hegek miatt.

Bocsi a kisregényért:)

2013. aug. 13. 18:49
 9/11 A kérdező kommentje:

Semmi baj :) és köszönöm a tanácsodat! most úgy nézz ki az arcom mint egy csatatér úgy szétnyomkodta a kozmetikus, egész nap ki sem mozdultam. remélem holnapra szebb lesz.

nekem igazából nem a pattanásokkal van a legnagyobb bajom, bár az is zavaró, sokkal inkább a pirossággal..

és tudom ,hogy vannak sokkal rosszabb helyzetben lévők is sajnos, de nekem ez is épp elég most:/

2013. aug. 13. 19:45
 10/11 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló, azért írtam oda, hogy szerintem ez nem vigasztalja (mármint a tény, hogy nekem pubi óta nincs), mivel már ő is kinőtte a kamaszkort.

A kipirosodó arcbőrre ajánlanám, hogy érzékeny bőrre való termékeket használj, olyanokat, amik oxigénben dúsak. Nekem egyszer ezt egy kozmetikus tanácsolta, az én bőröm is érzékeny.

2013. aug. 14. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!