Szép ez a hajszín:? Jol állna nekem? Közepesen hosszuhaj, barna szem, közepesen barna bőr
2009. okt. 27. 11:31
2/8 anonim válasza:
Ez a szín gyönyörű. Biztosan jól állna, ha tényleg ezt a szín adja vissza a festék a festés után.
3/8 A kérdező kommentje:
hát remélem hogy ugyanilyen szinű lenne a hajam,nekem most közép barna de teljesen kivan fakulva a barna szin a hajambol nem valami szép
fodrászal szeretném befesteni csak nemtudom hogy bemerjem e festetni.
nemtudjátok esetleg kb: egy hajfestés mennyibe kerül fodrásznál?
köszi az eddigi válaszokat is:)
2009. okt. 27. 12:18
4/8 anonim válasza:
Nekem falun 5000 a festés és vágás és szárítás, mert hosszú a hajam. Nem kevés, de tényleg szép. Ha csak festetnél, szerintem felesleges a fodrász. Ezek olyan jó minőségű, könnyen kezelhető festékek, hogy csak egy ügyes barinő kell, vagy anyuka. Ha betartotok mindent, nem lehet elrontani. Én festésért nem mennék fodrászhoz.
5/8 A kérdező kommentje:
festés és vágatásért mennék a vágást a fodrászom:2 ezerért szokta
de most valami uj fodrászhoz szeretnék menni mert, nemvagyok vele tulságosan megelégedve
esetleg miskolcon tudtok jó fodrászt?
2009. okt. 27. 14:41
6/8 anonim válasza:
Utoljára 5800 ft-ot fizettem festésért, vágásért.
7/8 anonim válasza:
www.fodogyongyi.hu érdemes megnézni! Nagyon ügyes!
8/8 A kérdező kommentje:
jajj sajnos én miskolci vagyok:( de tetszik nektek ez a szin?:)
2009. okt. 29. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!