Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hallottatok mér a Brazil...

Hallottatok mér a Brazil hajegyenesítésről?

Figyelt kérdés
Tegnap a tv-be láttam és azt szeretném tudni, hogy valaki próbálta már? Ha igen akkor milyen a hatása? Tényleg 4hónapig egyenes lesz a hajam?
2009. okt. 26. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
én még nem is hallottam róla...leírhatná valaki(:
2009. okt. 26. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem olyan mint a dauer. Ilyen trugyival bekenik a hajad és belevasalják. Nem tudom mennyire tartós...
2009. okt. 26. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
trutyival*
2009. okt. 26. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát.. Csinálta nekem egy fodrász, elég drága volt (szerintem). Nem tudom, hogy ugyanarról beszélünk-e, de az én hajamon semmi hatása nem volt. Először csinált ilyet a mester fodrászom, de mindent az utasítás szerint. A hajam se az a hú de göndör, hogy lehetetlen lett volna, hogy úgy maradjon.. Bár lehet, hogy a te hajadra másképp hat majd.

Szóval nekem nem 4 hónapog volt egyenes a hajam, hanem 3 napig... Bár én is azt hallottam előtte, hogy a négerek ezzel egyenesítik a hajukat, stb.. Hát. Én pofára estem. Azért remélem te nem fogsz :)

2009. okt. 26. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
21%

Csak legyél óvatos, mert 2 évvel ezelőtt óriási botrány volt egy másik hajegyenesítő szer miatt...

Azt feketéknek gyártották, náluk jól működött, de (mint utólag kiderült) az európaiak haját "leégette" tövig!

Tudnillik a feketék haja (és szerintem a kreolbőrű brazilok haja is!) egészen más szerkezetű, mint az európaiaké, nekünk nem olyan drótszerű, mint az ő hajuk...

Külföldről behozták a készítményt és engedély nélkül árusították, egészen addig, míg egy csomó kuncsaft kopasz és sebes nem lett!... 8-o

2009. okt. 26. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem anno még 11 évvel ezelőtt kiegyenesítette a hajamat. Olyan volt mint a festék, rákente , rajta hagyta bizonyos ideig, lemosta majd samponnal megmosta a hajamat, megszárította és szög egyenes volt a hajam 3 hónapig.

Sajna elköltözött a fodrász és azóta nem találtam olyat, aki ilyen tartós hajegyenesítést csinála és nem is találtam ilyen fajta hajegyenesítő terméket pfff :S

De amiről Te írtál még nem halottam

És erősen hullámos hajam van.

2009. okt. 27. 11:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló! A te hajadat milyen termékkel egyenesítették ki?
2009. okt. 27. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!