Hallottatok mér a Brazil hajegyenesítésről?
Hát.. Csinálta nekem egy fodrász, elég drága volt (szerintem). Nem tudom, hogy ugyanarról beszélünk-e, de az én hajamon semmi hatása nem volt. Először csinált ilyet a mester fodrászom, de mindent az utasítás szerint. A hajam se az a hú de göndör, hogy lehetetlen lett volna, hogy úgy maradjon.. Bár lehet, hogy a te hajadra másképp hat majd.
Szóval nekem nem 4 hónapog volt egyenes a hajam, hanem 3 napig... Bár én is azt hallottam előtte, hogy a négerek ezzel egyenesítik a hajukat, stb.. Hát. Én pofára estem. Azért remélem te nem fogsz :)
Csak legyél óvatos, mert 2 évvel ezelőtt óriási botrány volt egy másik hajegyenesítő szer miatt...
Azt feketéknek gyártották, náluk jól működött, de (mint utólag kiderült) az európaiak haját "leégette" tövig!
Tudnillik a feketék haja (és szerintem a kreolbőrű brazilok haja is!) egészen más szerkezetű, mint az európaiaké, nekünk nem olyan drótszerű, mint az ő hajuk...
Külföldről behozták a készítményt és engedély nélkül árusították, egészen addig, míg egy csomó kuncsaft kopasz és sebes nem lett!... 8-o
Nekem anno még 11 évvel ezelőtt kiegyenesítette a hajamat. Olyan volt mint a festék, rákente , rajta hagyta bizonyos ideig, lemosta majd samponnal megmosta a hajamat, megszárította és szög egyenes volt a hajam 3 hónapig.
Sajna elköltözött a fodrász és azóta nem találtam olyat, aki ilyen tartós hajegyenesítést csinála és nem is találtam ilyen fajta hajegyenesítő terméket pfff :S
De amiről Te írtál még nem halottam
És erősen hullámos hajam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!