Ti milyen krémmel ápoljátok a szemkörnyék körüli bőrt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt rögtön a szem alatti "lilás" bőr részre, ahol a karikák szoktak lenni, illetve a szemöldök és szemhéj közötti területre. Egyáltalán kenitek külön valami krémmel? Vagy ugyanúgy oda is használjátok a az arckrémeteket? Nincs semmi baja a bőrömnek, csupán kíváncsiság az egész.
Légyszíves a korotokat írjátok le.
Előre is köszönöm.
2013. aug. 9. 16:29
1/2 anonim válasza:
Én kókuszolajat használok az egész arcomra, a szemkörnyékre is. Általában el szoktam felejteni bekenni, így nem tudom, hogy milyen hatással van.
A Baleának elég jó szemkörnyék ápolói vannak az értékelések alapján. De nézz szét krémmánián, ha esetleg keresel, az a legbiztosabb :)
2/2 anonim válasza:
Én szemgéllel ez is a neve,Lady Stella a márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!