Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tudnám "újraéleszteni"...

Mivel tudnám "újraéleszteni" a hajam?

Figyelt kérdés

Alapból barna hosszú, egyenesszálú hajam volt, és szép erősek, vastagok voltak a hajszálaim, olyan hajam volt, mint a samponreklámokban:)

Aztán elkezdtem vágatni a hajam, jól "megtépettem" mert pár éve az volt a divat. minden áldott nap vasaltam, de akkor még bírta , alig töredezett. kb 3 évig minden nap vasaltam, és elkezdtem festetni is, először szőke melírcsíkokat tetettem bele, amit nagyon elrontottak, tönkre tette a hajam, de mivel ronda volt kénytelen voltam befestetni barnára, majd kb fél év múlva kellett csak újra festeni. utána világosítani akartam, azt mondták hogy jól fog állni és szép mogyoróbarna lesz a hajam. Hát nem úgy lett, olyan voltam mint egy kifakult vörösróka, és borzasztóan állt! másnal muszáj voltam befesteni sötétbarnára, ez volt tavasszal.

Azóta nem festettem, mondjuk kezd kivilágosodni a lenövés de hagyom amíg nem feltűnő, mert egyre rosszabb állagú a hajam.

a hajszálaim vékonyszálúak lettek, begöndörödnek, nincs tartása, hullik, és ha egy kihullt szálat megnyújtok, olyan mint a gumicérna, szépen nyúlik pedig régen ilyen nem volt.

több mint egy hónapja nem vasalom, nyáron hagyom megszáradni a napon, házi hajpakolást szoktam rárakni mint pl. olívaolaj-méz-tojás, és minden 5. nap mosom csak meg, addig kibírja.

Szedek scitec mega daily one plus vitamint, és odafigyelek mit eszek mert amúgy is diétázok, sok fehérjét eszek. Hajvégápolót használok csak hajmosás után. levágattam a töredezett végeket, most egybenövesztem, hogy egyenes legyen, de valahogy nem olyan mint régen:/

tudtok valami vitamint/ tanácsot adni amitől a hajhagyma erősebb lesz?

2013. aug. 9. 16:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Kallos mézes balzsam, 100- as vagy Euros boltokban kapni

ricinus olajos - mézes hajpakolás

2013. aug. 9. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!