Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van egy hatalmas kóc a hajamba...

Van egy hatalmas kóc a hajamban elrejtve. Van erre jó házipraktika?

Figyelt kérdés
Rendszeresen fésülködöm mégis kialakult, kifésülni nem lehet, kivágni meg nem akarom! Drága kencékre pedig nincs pénzem:(

2013. aug. 8. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Tudom milyen szr érzés nekem is volt :D

Kézzel kibogoztam meg fésűvel.. fél órámba telt de megérte.

2013. aug. 8. 14:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam de majd bepisiltem, hiába fogtam le a hajtövemet:D
2013. aug. 8. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Uhh, nekem kiskoromban volt ilyen. :D Anyám szerintem két óráig bogozta, de már majdnem inkább fogta és levágta az egész hajam. :D

Hát kisebb kócokra általában vagy szilikonos hajvégápolót kenek, vagy Baleás hővédőt (hő ellen nem tudom mennyire véd, de a padlót és a hajat durván csúszóssá teszi :D) aztán vacakolok vele. Esetleg hajbalzsam, pakolás, stb, kend rá, amit találsz. Ha végképp semmit nem találsz, akkor babaolaj, olívaolaj is megteszi biztos, csak csúszós legyen. :D

Minél kisebb fésűvel próbálkozz, és szerintem mindenképp vizesen próbáld, hiába sérülékenyebb a haj vizesen, még mindig kisebb a kár, mint ha kitéped szárazon. :S Nekem pl. olyan tupírfésűm van, aminek a vége egyetlen fém pálca, ilyenkor hasznos lehet az is.

Ha nem elöl van (gondolom nem, nem ott jellemző), akkor inkább kérj meg valaki mást, hogy segítsen. Ja és a végén kell elkezdeni, nem a tövétől rángatni le és tömbösíteni!

Utána ha sikerül, akkor tegyél fel egy jó hajpakolást, és szerintem egy egészségügyi vágatás sem ártana. :D Kitartást, jó szórakozást! Írj, hogy sikerült-e!

2013. aug. 8. 16:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Szuper vagy, köszönöm szépen!!:) holnap vagy még ma nekiesek!
2013. aug. 8. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
nah sikerült? szinte szálanként próbáld meg kibogozni, és hidd el max 1 óra alatt már nem is lesz gubanc. am ha van otthon gliss kur, vagy bármilyen kifésülő sprayd akkor fújj rá, sokat segít. ne úgy próbáld hogy akkor most belekaszhtod a fésüt, és húzod lefelé,mert az zsákutca, szálanként próbáld kihúzkodni kézzel.
2013. aug. 10. 19:34
 6/6 anonim válasza:
Sziasztok tudom hogy nem ide kéne írni nem nem tudom más hova mert én itt még elég ujj vagyok😅 nekem van hátul a hajamba egy elég nagy kóc igazából be vallom azért mert nem ápoltam nagyon a hajam.Ezt nem lehet ki vágni mert akkor csak elöl lenne 2 nagyobb tincs és hülyén se szeretnék ki nézni fölleg nem az iskolába.Nincs itthon balzsam csak hajmosásra való sampon amit le kell mosni.Nem tudom hogy mit csináljak mert hiába fésülöm nem akar ki jönni de szerintem nem is fog. Aprán ként se lehet szét választani mert hát annyira nagy a kóc. Valaki tudna valamit ajánlani?
2021. nov. 2. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!