Van egy hatalmas kóc a hajamban elrejtve. Van erre jó házipraktika?
Tudom milyen szr érzés nekem is volt :D
Kézzel kibogoztam meg fésűvel.. fél órámba telt de megérte.
Uhh, nekem kiskoromban volt ilyen. :D Anyám szerintem két óráig bogozta, de már majdnem inkább fogta és levágta az egész hajam. :D
Hát kisebb kócokra általában vagy szilikonos hajvégápolót kenek, vagy Baleás hővédőt (hő ellen nem tudom mennyire véd, de a padlót és a hajat durván csúszóssá teszi :D) aztán vacakolok vele. Esetleg hajbalzsam, pakolás, stb, kend rá, amit találsz. Ha végképp semmit nem találsz, akkor babaolaj, olívaolaj is megteszi biztos, csak csúszós legyen. :D
Minél kisebb fésűvel próbálkozz, és szerintem mindenképp vizesen próbáld, hiába sérülékenyebb a haj vizesen, még mindig kisebb a kár, mint ha kitéped szárazon. :S Nekem pl. olyan tupírfésűm van, aminek a vége egyetlen fém pálca, ilyenkor hasznos lehet az is.
Ha nem elöl van (gondolom nem, nem ott jellemző), akkor inkább kérj meg valaki mást, hogy segítsen. Ja és a végén kell elkezdeni, nem a tövétől rángatni le és tömbösíteni!
Utána ha sikerül, akkor tegyél fel egy jó hajpakolást, és szerintem egy egészségügyi vágatás sem ártana. :D Kitartást, jó szórakozást! Írj, hogy sikerült-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!