Ha citromlével világosítanám ki a hajam (azaz abban áztatnám) akkor az roncsolná a hajvégeket? Mert ugye a citrom az savas
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 14:40
2/9 anonim válasza:
az áztatás nem tesz neki jót
egy kevés vodkát keverj citromlével,kend a hajadra,menj ki a napra hogy az szárítsa meg,ha ez megvan öblítsd át kamillateával,lehet hogy picit hosszú,de hajtípustól függően nagyon sokat tud világosítani egy alkalommal is
3/9 anonim válasza:
Károsítja, marja a hajat, nem csak a végét, az egészet. Az alkohol és a napfény is roncsolja egyébként.
5/9 anonim válasza:
igen, a citrom és a napfény is szárítja a hajat és amennyiben az szárazabb, károsodásra hajlamos, látható jele is lesz a károsodásnak (töredezettebb, szárazabb, nehezebben kezelhető, kevésbé selymes). Persze vannak olyan szerencsés egyének, akik nem vesznek észre semmit, de ez max akkor fordul elő, ha alapból se töredezik a hajad.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi,és akkor mivel tudnám világosítani festés nélkül?
2013. aug. 6. 21:24
7/9 anonim válasza:
Esetleg kamilla, méz, fahéj, ezekről hallottam.
8/9 anonim válasza:
Minden világosító módszer károsít egy picit sajnos... Én egy olívaolajas-mézes-fahéjas pakolást próbálgatok jelenleg, ez nem szárít. Ezenkívül próbáltam a balea more blonde sprayt ( hidrogén-peroxid van benne) ez hatásos, de szárít és gubancos lesz tőle a hajad...Bármilyen módszert is alkalmazol, kellenek mellé pakolások, ápolás, kímélés ( nincs vasalás, stb) a hajnak. Amúgy fontos milyen a hajszíned, mert egy barna vagy egyéb sötét színű hajat egyik módszer sem fog világosítani igazán. Ha elrontott festés miatt sötét a hajad vagy alapból sötétebb akkor a c-vitaminos hajvilágosítást ajánlom bővebben infó itt: [link]
9/9 anonim válasza:
Én kipróbáltam citromlével, próbaként csak néhány tincsen, de semmit nem világosodtak. Az eredmény az volt, hogy kiszáradt és összeragadt a hajam még a sokadik öblítés után is. Ellenben a forró kamillatea használt, egy-két árnyalatot képes szőkíteni néhány öblítés után, egy nagyon nagyon kevés citromlével keverve. De ettől se lesz olyan nagyon látványos, nekem kicsit melíros lett akaratlanul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!