Szőke hajfestékekről vélemények?
Hát..nekem épp nemrég lett vöröses/aranyszőkéből ilyen.. barnás szőke,kallos glow világos hamvasszőkéjét használtam (910). Nem ilyesmire számítottam, de legalább már nem rikít a fejem,és nem cigánysárga, mert ahogy lenőtt,uhhh...gázul nézett már ki. Csak fura,mert eddig tényleg rikított és elég világos volt,most meg tök természetes,még ha maradt is benne vöröses (bár ezt a magam hibájának írom fel,lehet hülyén kentem be :D)
Őszintén szólva nem ezt választottam volna,hanem a 930asat,de ebben volt egyedül 9%-os oxi. (12 felejtős! és ez még csak véletlen se hamvas,vagy barnás)
Annyi eszem meg már csak utána lett,hogy elég lett volna venni hozzá 9eset,sebaj. :D
Egyébként ez a festék párszáz forint,nem tudom mennyire ismered,büdi,de jó. :D
Vagy a Naturia az,ami még nálam bevált,mondjuk én abból az arany homokot választottam,de akad ott szerintem olyan is,amilyet szeretnél.
Ennyit tudtam hozzátenni. :D
Ja,és ezek nem színeződtek el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!