Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, szerintetek szabadulja...

Lányok, szerintetek szabaduljak meg a hónaljszőrzetemtől?

Figyelt kérdés

20/F vagyok és még egyszer se borotváltam...

Szóval első kérdés hogy hogy is kell? :D

Másik meg hogy szerintetek érdemes leszedni? Van olyan aki megbánta mert utána mindig kell majd szőrteleníteni?

Eddig valami miatt nem zavart de most a strandon nem emelgetem feleslegesen a kezem... :D

2013. aug. 5. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát.szerintem szedd le.Ha csak nem vagy ez a durván férfias pasi. (és ha van barátnőd neki bejön) Am.először ollóval vágd le kicsire aztán told le borotvával :)

Rem.segítettem :)

2013. aug. 5. 21:02
 2/6 A kérdező kommentje:

és milyen sokszor kell majd "szarakodnom" ezzel a művelettel? :D

Igen, van barátnőm és miatta is gondolkoztam ezen bár ő soha nem említette hogy jó vagy rossz.

2013. aug. 5. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavar, ha a pasiknak szőrös ott, vagyis mindegy. ha a párom le akarná szedni, azt mondanám, ő tudja, de én nem kérem tőle
2013. aug. 5. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
16%
Húsz évesen nem tudod hogyan kell leszedni a szőrt? Ajaj..
2013. aug. 5. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:

könyörgöm,hagyd azt a szerencsétlen szőrt...

minden csak nem vonzó a borotvált hónalj,max vágd vissza egy picit

2013. aug. 5. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Az a "mindig kell majd szőrteleníteni" kb. fél percet jelent zuhanyzás közben.

Azt nem tudhatjuk, hogy milyen gyakran kell, te ismered a tested, hogy milyen gyorsan nő a szőröd.

2013. aug. 6. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!