A hirtelen jött narancsbőrt hogyan tudnám kezelni?
23 éves, 160 centiméter magas 57 és 63 kiló súly közt ingadozó lány vagyok. Nem vagyok kövér, hanem ún. homokóra alkatom van.
Úgy tudom, a narancsbőr nagyrészt genetikai eredetű- amikor kamasz koromban rendszeresen sportoltam és 45 kiló voltam, minimálisan a combomon látszott. Nem volt feltűnő és nem zavart. Kicsit híztam azóta, de narancsbőr-ügyileg nem volt változás.
Most viszont, az elmúlt pár hétben, nyaraláskor kicsit elhagytam magam ( nem most híztam meg 45-ről 60-ra, csak nem mozogtam és 2-3 kiló felugrott ) és ma szembesültem vele, hogy az EGÉSZ fenekemen látszik, ami meglepő, hiszen a sportnak köszönhetően mindig is formás, izmos fenekem volt.
Most is feszes és izmos, de fölötte "gödröcskés" a bőr. Az eddigi "semmi"-hez képest igen ijesztő és látványos a változás.
Az a kérdésem, hogy volt-e valakinek ilyen tapasztalata, sikerült-e visszanyernie a formáját, és, ha igen, milyen gyorsan sikerült, milyen erőfeszítésbe került?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Kezdj vele valamit, nem szép látvány...
F
kedves #1-es, azért írtam ide, hogy tanácsot kérjek, tudod, engem zavar a legjobban.....Pontpontpont.. :)
Ellenben, HA tudsz hasznos választ is írni, azt szívesen fogadom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!