Melyik az a hajvasaló amelyik elérhető árú (15-20 ezer Ft) és nem károsítja jelentősen a hajat?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 12:37
11/24 anonim válasza:
Én havi 1* vasalom, mert amúgy is egyenes a hajam, ezért tuti nem vennék 10fölött!Remingtonom van, és megvagyok elégedve vele4Tökéletes!Mindennapos használatra biztos drágább kell!
12/24 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy 5000 körül volt hajvasalója, az leírná a pontos típust?
13/24 anonim válasza:
Mindegyik hajvasaló lárosítja a hajat valamennyire.
Nekem gamma lézerionos van, tramulin lapos 18 ezer ft volt. Olasz minőség és a lagújabb a piacon. lézerion csökkenti a haj károsodásának mértékét a vasalás közben mint bármely más nem lézer ionos hajvasaló, de azt tudni kell, hogy azért minden vasaló károsítja a hajat.
14/24 anonim válasza:
Nekem szintén Gama van 16000 volt, és egy percig sem bántam meg hogy összekuporgattam az árát. Előtte Babyliss 6000 Ftos volt, hát zongorázni lehet a különbséget. Például a Babylis-szel egy tincsen 5-6-szor végig kellett menni és még így sem látszódott meg. A Gamma-val egy símítás és kész.
15/24 anonim válasza:
Nekem Remington van, én is 6000Ft-ért vettem, és semmi bajom vele :) Egyszer végighúzom és sima :) Teflon és kerámiabevonata van, és meggátolja az elektrosztatikus feltöltődést :) Én úgy vagyok vele, hogy a 20000Ft-os is csak egy hajvasaló...Hajvasaló, tehát ugyanúgy roncsolja a hajat, mint az olcsóbb...Nem hiszek én már a mesékben...
16/24 anonim válasza:
Utolsó, mi a pontos neve a tiednek?:) Tényleg elég vele egyszer, max. kétszer áthúzni?:)
17/24 anonim válasza:
Saját tapasztalatból mondom így igaz :) Hosszú hajam van, így nem is lenne jó, ha többször kéne végigsimítanom :) (nincs rá időm...:P:))
Amúgy Remington S2002
18/24 anonim válasza:
Ja és talán ez is bizonyítja hatékonyságát...:) Én is 2 év garanciát kaptam...Ezek után bolond lettem volna otthagyni...:)
19/24 anonim válasza:
Jujj köszönöm szépen:) Nekem is viszonylag hosszú a hajam. Most babyliss wet&dry van, ami szerintem nem a legjobb... közepesen hullámos a hajam, de tudod, pont az, amelyik sehogy sem áll. Úgyhogy majd keresek ilyen vasalót amit ajánlasz. :)
20/24 anonim válasza:
Igazán nincs mit :)Remélem Neked is beválik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!