Zöldesbarna szemhez mennyire állna jól az étcsokoládé színú haj? 17/L
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 23:03
1/2 anonim válasza:
Nagyon is jól állna hozzá, elhiheted :) Viszont azzal tisztában vagy, hogy nehézfémeket raknak a hajfestékekbe, amik agydaganatot okoznak? Nem hébe-hóba mondom, tapasztaltam, hogy amíg festettem a hajam, addig migrénes fejfájásaim voltak, arról nem is beszélve, hogy a hajam teljesen tönkrement. Jelenleg hennával színezem, ajánlom, hogy te is olvass utána a dolognak, mert hennából és indigó keverékéből nagyon szép barna árnyalatokat lehet kikeverni, VISZONT! figyelj arra, hogy csak és kizárólag megbízható helyről vegyél anyagot, mert boltban is lehet kapni, de azok már nehézfémekkel dúsítottak. Bio boltokból ajánlatos rendelni az internetről :)
2/2 A kérdező kommentje:
nem tapasztaltam még ilyent, pedig már egy ideje festem a hajam! :) csak most valami változatosságot szeretnék :)
azért köszi a tippet :)
2013. aug. 2. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!