Emosoknak milyen hajwax jó? Márka. ilyenek.
Ha emo lennél, akkor te lennél az első ember aki kijavítja azt h EMOSOK. mert ilyen nem létezik. Drágaságom az emo egy "stílusirányzat" mondható annak..?
A lényeg az érzelem..
Mondjuk oké lehet divat emo vagy (:
Namind1. mit értessz az alatt h " EMOSOKNAK " ?
EMO HAJWAX Csak emoknak mi? XD Namind1. jót nevettem xD
16/L
na jó én segítek neked :D nézegess képeket, amúgy az utolsó válaszolónak nincs igaza.
az áttetsző színű wax elnehezíti a hajad, valamint erősen zsíros hatást kelt - ezek az olcsóbb fajták
a fehéres színű valamivel jobb, de ettől is zsírosnak tűnik, ezek picivel drágábbak
és a legjobb fajta amely ilyen sárgás-barnás színű, sokáig tart általában jó illatú de ezek már 2ezer forintok is lehetnek :)
1: Rohadt jót röhögtem!
2: Bemész a sarki fodrászhoz, és megkérded.(Bár ki fog röhögni!)
3: Ha emos vagy és úgyis felvágod az ereket a kezeden minek akarod belőni hajad???
Dikk..ezdenagy.hehhe.:D
használj Zodiac TM-et..
sztem az a legjobb.:D
mondjuk az ára is szép.:P
de ha ennyire fontos a séróód akk azt ajánlom.:D
[énis azt használom.;)..nekem bevált.]
Nah anti emok tünés, úgyis tévhitekben éltek. Ha utánanéznétek a stílusnak legalább egy kicsit, akkor megváltozna a véleményetek. És most nem a fókuszra gondolok, és nem is akármilyen velvet-hez hasonló oldalakra, mind a hülyeséget árasztja. Menjetek szépen egy emo oldalra és nézzétek meg a tévhites részt!
Nah szal a kérdésre annyi lenne a válaszom hogy akármilyen wax megfelel, nincs nagy különbség. Van viszont egy marha jó márka, a visual kei-sek pl ilyet használnak, emo hajnak is tökéletes. Ez a márka a gatsby!!! nem, nem a got2be -.- netről vegyed
Én a Nivea termékeit ajánlom.:)Szőke,Barna,Festett,Száraz...
Válaszd ki a te hajadnak megfelelőt,és vegyél belőle sampont balzsamot,hajhabot,waxot,lakkot:D:D:D
Beleszalad 5-6000-be de ahogy látom hogy állítják be hajukat az EMO stílus képviselői,és még vasalják is:S:)Ápold rendesen mert ha tönkremegy cseszheted...(nem a szav.idejéről beszéltem)
Szép..
Miaz az emoS???
Az emo általában nemvagdos eret-.-"
Én lakkal csinálom.. próbádmeg megáll e töle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!