Phaskivan kérdése:
28 éves férfi, még mindig mitesszeres, pattanásos bőr, mit tegyek?
Figyelt kérdés
kb. 15 éves korom óta van igy.
Sokféle kenceficét kipróbáltam, semmi nem használt.
Kozmetikushoz is jártam rendszeresen, nem használt.
Bőrgyógyászoknál is jártam, semmi.
Nem cigizek, egészségesen táplálkozom, nem tömök magamba napi öt zacskó chipset.
2013. aug. 2. 17:51
1/3 anonim válasza:
Lett volna pár ötletem, de úgy látszik te már mindent próbáltad :/ esetleg ilyen méregtelenítő, tisztító kúrákat mondanék még. szaunázz, aztán arctisztítás vagy méregtelenítő gyümölcskúra. Iszapos szappanokat próbáltad már? Talán segít (:
2/3 anonim válasza:
feküdj ki a napra párszor és el is tűnnek
3/3 anonim válasza:
Valószínű, hogy ilyen bőrt örököltél. Kérdezd ki szüleidet, nagyszüleidet, hogy nekik is ilyen volt-e. Kozmetikus viszont fontos, a mitesszereket rendszeresen kell tisztítani.
Folyamatosan ilyen a bőröd? Télen-nyáron? Étkezés nem befolyásolja? Mit használsz az arcodra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!