Másnak is összeragad a Balaton vízétől a haja?
Figyelt kérdés
Ez miért van? Annyira idegesitő hogy mindennap kell hajat mosnom,mert mikor ki jövök a vízből tiszta száraz és összeragadt-iszapos a hajam.Az meg nem tudom megállni hogy ne bukjak le.Ez ellen lehet vmit tenni?2013. aug. 2. 12:25
1/6 anonim válasza:
Nekem is összeragadt, és amikor befejeztem a fürdést egyből mostam is a hajam samponnal és balzsammal.
2/6 anonim válasza:
Nekem is, olyan száraz és sprőd, hogy kétezer tonna balzsamot nyomok rá..
3/6 anonim válasza:
Nekem is száraz, kemény és összetincsesedett lesz tőle. Utána mindig hajat szoktam mosni és egy maréknyi balzsamot ráteszek. Utána megint olyan puha szokott lenni, mint Balcsi előtt.
4/6 anonim válasza:
Nekem is száraz, kemény és szinte lehetetlen kifésülni, aztán ha megmosom akkor megint minden rendben. De ez legyen a legkisebb gond.:)
5/6 anonim válasza:
nekem ez bármelyik víztől ilyen, esőtől, ha csak simán leöblítem vízzel a hajam, strand víztől is ilyen tincses ,gubancos lesz. kivéve ha megmosom samponnal és balzsammal .nemsokára megyünk nyaralni,életemben először tengerre , kíváncsi vagyok nagyon hogy milyen állagú lesz a hajam:D
6/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor tényleg nincs más megoldás,mint hogy minden nap hajatmosok..:) Köszi a válaszokat!:)
2013. aug. 3. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!