Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Másnak is összeragad a Balaton...

Másnak is összeragad a Balaton vízétől a haja?

Figyelt kérdés
Ez miért van? Annyira idegesitő hogy mindennap kell hajat mosnom,mert mikor ki jövök a vízből tiszta száraz és összeragadt-iszapos a hajam.Az meg nem tudom megállni hogy ne bukjak le.Ez ellen lehet vmit tenni?

2013. aug. 2. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is összeragadt, és amikor befejeztem a fürdést egyből mostam is a hajam samponnal és balzsammal.
2013. aug. 2. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is, olyan száraz és sprőd, hogy kétezer tonna balzsamot nyomok rá..
2013. aug. 2. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is száraz, kemény és összetincsesedett lesz tőle. Utána mindig hajat szoktam mosni és egy maréknyi balzsamot ráteszek. Utána megint olyan puha szokott lenni, mint Balcsi előtt.
2013. aug. 2. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is száraz, kemény és szinte lehetetlen kifésülni, aztán ha megmosom akkor megint minden rendben. De ez legyen a legkisebb gond.:)
2013. aug. 2. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem ez bármelyik víztől ilyen, esőtől, ha csak simán leöblítem vízzel a hajam, strand víztől is ilyen tincses ,gubancos lesz. kivéve ha megmosom samponnal és balzsammal .nemsokára megyünk nyaralni,életemben először tengerre , kíváncsi vagyok nagyon hogy milyen állagú lesz a hajam:D
2013. aug. 3. 00:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor tényleg nincs más megoldás,mint hogy minden nap hajatmosok..:) Köszi a válaszokat!:)
2013. aug. 3. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!