Milyen hajat csinaljak magamnak? Felhosszu hullamos hajam van, altalaban enyhen ra vasalok, de nem nagyon erosen csak annyira, h ne legyen olyan nagyon hullamos. Milyen frizurat keszitsek magamnak? 15/F
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 21:00
1/1 anonim válasza:
nekem is ilyen hajam van és én is vasaltam egy ideig de rájöttem hogy tökre fölösleges vasalnom mert egyenes haju emberből van egy csomó a hullámos haj meg egy ajándék. nekemsem tetszett egy ideig de aztán kipróbáltam hogy hajmosás útán megdörzsölöm törölközővel és megszárítom messziről de NEM FÉSÜLÖM KI és olyan szép egyenletes hullámok lesznek benne hogy mindenki irigyelni fog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!