Ajánljátok a henna hajfestéket?
Én most nyáron kezdtem el hennázni, mert nagyon tetszett a vörös hajszín, de nem szerettem volna hajfestékekkel roncsolni a hajam.Budapesten a Wesselényi utcában találtam rá egy boltra, ahol "neha" fajtájú hennaport vettem.Forróvízzel összekevertem és rákentem a hajamra.3 órán keresztül volt a fejemen, aztán jöhetett a kimosás.Nekem nagyon tetszik végeredmény, már 2x megcsináltam,mert nyár miatt sok fürdés, strandolás hamarabb kivitte a színt a hajamból.Amúgy az tetszik nagyon, hogy sokkal egyszerűbben ki tudom fésülni a hajam és nagyon puha lett a hennától.Plusz az is nagy pozitívuma,hogy a korpát mind eltüntette a hajamból, pedig ez még egy samponnak sem sikerült.Egy negatívumot tudok mondani, ami az, hogy elég büdös a hajad tőle még pár napig,de persze ez is elmúlik.Remélem segítettem és sok sikert!!:))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!