Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy igyam az almaecetet?

Hogy igyam az almaecetet?

Figyelt kérdés

Nem fogyni akarok..hallottam, hogy pattanásokra jó, ha almaecettel méregtelenítünk. Aki ezt mondta az két hétig itta reggel-este 1 evőkanál almaecet 1 pohár vízbe keverve.

Na én ma kipróbáltam 1,5 teáskanál almaecet 1 pohár vízbe, mézzel ízesítve, hogy ne legyen gusztustalan. De az volt.

Nagyon szeretném kipróbálni hosszú távon, hogy tényleg működik-e. Én csak reggeli előtt innám, és 1 teáskanállal. Szerintetek ez ér valamit? Próbálta már valaki? Nem fog majd fájni a gyomrom? Hogy igyam, hogy ne legyen ilyen gusztustalan?

2013. júl. 31. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az almaecet az ilyen és kész! Csak kibírsz már egy röpke rossz érzést a jóhatás érdekében, nem? Nem fog fájni a gyomrod, tényleg jót tesz! Ihatod akár naponta is, megszakítás nélkül, ezt nem kúrába szokták. Ismerősömnek már az élete része,ki nem hagyna egy napot nélküle, mert állítólag az emésztése is sokkal jobb tőle!
2013. júl. 31. 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Én ittam egy időben, igaz, fogyás céljából, olyan keverésben kb. ahogy írtad, de valóban bűn rossz íze van. Hogy működik-e azt nem tudom, arra tudok tanécsolni valamit, hogy hogyan idd: fogd be az orrod, miközben iszod és a lehető leggyorsabban csináld.
2013. júl. 31. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Adok egy tippet!

Fogod az almaecetet, és csak kevés (1dl ) vízbe teszed bele. Megfogod, gyorsan lehúzod, aztán iszol rá 2 korty kézmeleg kakaót. Már el is felejtetted ;-)

Ja és fogd be az orrod mikor nyeled az ecetet

2013. júl. 31. 10:35
 4/6 anonim válasza:
100%
A saját tapasztalatom az, hogy egy idő után nem éreztem olyan rossznak az ízét. Az ízlelőbimbóim hozzászoktak. Tudtam, hogy jót tesz, így képes voltam mindenféle rossz érzés nélkül meginni.
2013. júl. 31. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
úgy látszik te még nem ittál búzafűlevet.. na ahhoz képest az almaecet barack ízű
2013. júl. 31. 10:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom majd az 1 dl, orrbefogós, gyorsan lehúzós módszert!
2013. júl. 31. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!