Én nagyon sokat küszködtem hajhullással, Bánfit pont nem próbáltam, de sok minden mást. Két éve úgy elkezdett hullani, hogy azt hittem, paróka (nem viccelek). A párom elrángatott még egy hajgyógyászhoz, mert egynél már voltam korábban, de az csak lehúzni akart. Ez nem. Drága szereket árul, de nem tukmálja rád csak, hogy nyerészkedjen és más oldalról is megközelíti a problémát. Ha érdekel akkor privátban megadom, ki az. Nekem segített mindenesetre és azóta is hozzá járok, ő lett a fodrászom is.
2013. júl. 30. 14:28
2/10 anonim válasza:
Ne csak külsőleg próbálj meg rajta segíteni. Ha valakiknek tényleg ennyire hullik a hajuk, mint nektek, akkor belsőleg kellene nézetni valamit... nem hiszem, hogy minden rendben van.
2013. júl. 30. 14:44
3/10 anonim válasza:
Én vagyok az első válaszoló, és igen, valóban volt belső oka, nem is egy, de külső kezelésre is szükségem volt.
2013. júl. 30. 14:59
4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem kedves első, Budapesten laksz, én meg iszonyat messze lakom BP-től... :/
2013. júl. 30. 16:32
5/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem is iszonyatosan hullott. Nekem a ricinusolajkúra tett be. Szerintem...mivel mást nem csináltam másként, ami hajhullást okozhatott volna.
Amit én alkalmaztam rá, az az Eveline Bojtorján termékcsalád és a Bánfi hajszesz. Együttesen a kettőt, na persze nem egyszerre. (mivel nem tudtam melyik válik be és sürgős volt véget vetni ennek a hajhullásnak, mert borzasztóan hullott)Vitamint is szedtem mellette, melyek a hajnak nélkülözhetetlenek (B vitaminok, cisztin, metionin) 3,5 hónap telt el és abbamaradt a hajhullásom, sőt meg is erősödött a hajam.
2013. júl. 30. 17:59
6/10 A kérdező kommentje:
Én is kiprobálom szerintem a vitamin+hajszesz kurát.... remélem használ
2013. júl. 30. 20:43
7/10 anonim válasza:
Előző válaszoló voltam. Mondom figyeld meg a szépség vagy hajvitaminokban, hogy a cisztin és a metionin jelen legyen. Ez a két legfontosabb. Valamint kirpóbálhatod a Bánfit, de azt csak hajtövekre! Viszont nem tudom milyen a hajad, de az enyém hajlamos a töredezésre, mivel hosszú hajam van, szóval az Eveline szérumacsodát tett vele, komolyan mondom! Olyan szép egészséges hajvégeim lettek...mivel én nem csak a hajtövekre fújtam belőle, hanem a hajvégekre is. És nem is drága, egy próbát megér neked is ;)
2013. júl. 30. 21:32
8/10 A kérdező kommentje:
S az Evelines használ a hullásra is? egyébként az enyém is száraz , töredezett
2013. júl. 31. 08:26
9/10 anonim válasza:
A hajhullásra is használ, (legalábbis nekem nagyon bevált) a száraz töredezett hajvégekre meg méginkább, nagyon jól ápolja, táplálja a száraz hajvégeket.
Sokat olvastam erröl a bánfi hajszeszröl majd most akarom kiprobálni mert hullik a hajam eléggé.Aki hasznalja tudna tanácsot adni h egy héten hányszor tanácsos használi,vagy ez mindegy,?előre is köszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!