Szerintetek megérné többet vágatni?
Figyelt kérdés
Helyzet a következő: 5 évig szőke vastag melír volt a hajamban, (hidrogénezett) ami borzasztóan tönkretette, tehát hajhullás, töredezés, elvékonyodás. A hajam már fogásra is kevesebb lett. Tavaly szeptemberben melírozták utoljára, aztán ez év februárjában befestettem az egészet trüffelbarnára. A hajam kezd helyrejönni, de az a rész ami szőke volt, és a barna rá lett festve, még eléggé gáz. Törik és nehezen tudom nagyon kifésülni. A hajam derékig ér, szeretnék többet vágatni, de ááááá. Akkor is a hosszú haj a mindenem.. :(2013. júl. 29. 08:08
1/2 anonim válasza:
A töredezett részt mindenképpen le kell vágni, azon már semmi nem segít. Se a barna hajszín, se a balzsamok, pakolások, szérumok. Ezen csak az olló tud segíteni.
A haj egyébként akkor szép, ha egészséges, élettel teli, még akkor is, ha esetleg rövidebb. A töredezett, szálkás, száraz haj viszont szerintem taszító. Szóval inkább vágass a hajadból többet, hogy szép, egészséges legyen a hajad.
2/2 anonim válasza:
A száraz, sérült haj igénytelenséget sugall, főleg ha hosszú. Tehát szerintem igen megéri levágatni, mert amíg azt a részt el nem távolítod amit a szőke tönkretett addig törni is fog.
Inkább egészségesebb rövid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!