Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajam egy roncs, hiába...

A hajam egy roncs, hiába csinálok vele bármit! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
A történet a következő: szép hosszú, egészséges hajam volt, úgy döntöttem tavaly nyáron hogy szőke leszek. Néhány hónapig tartott mindössze a szőkeség, tönkretette a hajam. Legalább 15 centit le kellett vágni, barnára lett festve. Ez történt tavaly decemberben.Már előtte is próbáltam rendbe hozni a hajam mindenféle kencékkel, de sikertelen volt. Gondoltam a vágás és festés rendbe hozza, ápoltam, nem vasaltam. Nem lett jobb, újra tört és nagyon csúnya volt.Idén áprilisban újra le lettek vágva az eltört hajvégek. Azóta alig nőtt, és megint észrevettem, hogy törik a vége, tehát valószínűleg újra le kell vágatni. Hajápoló balzsamot használok, ricinusolajat is használok rá hetente egyszer, de egyszerűen semmi sem segít.Nagyon el vagyok keseredve, hogy már soha nem lesz szép a hajam...:(

2013. júl. 28. 14:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sokat balzsamozom a hajam, és kb egy hónapja sötétbarna színezővel festettem be. Ezenkívül vágattam egy keveset a vágáből és úgy néz ki rendbejött a hajam. Ricinusolajas pakolást is tettem rá, és észrevettem hogy nőtt a hajam. Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt! :)
2013. szept. 14. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!