Vásárolt valaki dm-be a napokba?
Figyelt kérdés
Ilyet mennyiért lehet kapni a dm-be és hány ml?
kepfeltoltes.hu/121026/bcs01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Van ott olcsó dm-es deo spray?
2013. júl. 28. 11:58
1/5 anonim válasza:
200ml és 290Ft.
Balea dezodorjuk is van, az is olcsó és jó.
A Rossmann saját márkás tusfürdője pedig 190Ft
2/5 anonim válasza:
Óó, nekem pont ilyen tusfürdőm van, imádom az illatát:D
Én a múltkor 269 ft-ért láttam, de lehet, hogy azóta 290 lett, de az biztos, hogy olcsó.
Ugyanennek az illatnak van deo-ja is, annak sajna nem emlékszem az árára, de ezek a balea cuccok azért jó árban vannak.
3/5 anonim válasza:
Nekem a Baleás deo nem jött be. Nem emlékszem pontosan, de a rexona csinált olyat, hogy kifújtam és por állagú lett, de ez a Balea mintha valami nyálkás lötty lenne, ami nem hogy gátolja az izzadást de rögtön befújás után lesz olyan az összes pólóm, a saját anyaga miatt.
4/5 anonim válasza:
Én közvetlenül a bőrömre fújom, megvárom, amíg megszárad, utána veszek pólót, így nem keni össze a ruháimat.
5/5 anonim válasza:
De a létező legolcsóbb és leghatékonyabb izzadásgátló a szódabikarbonátos víz, én teljesen szagtalan vagyok mellette, pedig nem vagyok kis darab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!