Hajszinezo? Tobbi lent
Nekem anno szőke festett hajamba volt rózsaszín színezővel melír csík.
Mitől különbözik a festéktől? Attól, hogy nem épül be a hajszálakba és ezért nem roncsolja a hajat a színező, csak "rátapad", ezért nem olyan tartós és nincs komoly lenövés, mint festésnél, csak akkora lenövés van, amennyit nő a hajad, ameddig rajta van a színező. És nyugi, mert ha esetleg megcsinálod, akkor a te a hajadon nem látszana igazán a lenövés, mivel nincs a sötétszőke és világosbarna szín között nagy eltérés. :)
Mire látható lenövés lenne, addigra kikopik és újra kell festened.
Amúgy igen, pár mosás után jön ki. Van ami 6-8 mosásos, de van 24 is.
Különben te dolgod, de szerintem nem érdemes az egész hajra színezőt használnod.
A 24 mosásos is elég kb 2 hónapig, de közben fakul és fakul. És oké, 2 hónapig elég, de tudod, hogy hogy néz ki...? A végén már úgy, mintha kihypozták volna a hajad. :D Szerintem csúnya, amikor kifakul. Inkább melírba ajánlatos használni, ahol vannak csíkok, mégsem az egész hajad...
Ráadásul mondjuk évekig nem is tudnád használni, mert egyértelműen beleunnál. Sűrűbben kell festened színezővel, mint festékkel és hát na...én leírtam a véleményem. Viszont természetesen sokkal jobb, mert nem károsítja a hajad, nem töredezik el.
Remélem tudtam segíteni! ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!