Érdemes mellíroznom a hajam? Szerintetek megéri?
Tényleg fontos, hogy milyen a hajad színe, amibe szeretnél tenni melírt.
Fekete hajba például asszem előtte szívatni kell vagy erős szőkítőporozás.
Na, hát ha szeretnél melírt, akkor szerintem először is szőke HAJFESTÉKKEL próbálkozz! :)
Rendes hajfestékkel!!
Mert ugye van az a melír is, amihez szőkítőpor, oxy kell, de attól az a sárgás szín jön ki. (Hajfestékkel pedig az a fehéres, vagyis olyan, amilyen festéket veszel. :D)
De a szőkítőporos melírnál nincs színvariáció, de festékből olyat veszel, amilyet akarsz.
És azt vedd figyelembe, hogy a szőkítőporos melír NAGYON roncsolja a hajat, sokkal jobban, mint a hajfesték!
A legtöbb nőnek eltöredezik a haja, mert melírozza, gondolom azt meg nem szeretnéd. És mivel te vasaltad + póthajad volt, ezért neked nagy a valószínűsége, hogy eltöredezne.
Nem szeretnélek a festékre beszélni, ne értsd félre. :D Csak neked akarok segíteni, ezért írom le a dolgokat, hogy én mit tennék a helyedben.
Aztán később megpróbálkozhatsz 1×-2× a szőkítőporral, hogy mennyire bírja a hajad. :)
Ja és egy tipp: ha egyenes hajat akarsz, akkor próbáld ki a Loreál hajegyesítőjét, ami krém. ;) [link]
Nekem bevált, amikor rákenem, megszárítom a hajam, majd pár nap után beakarom sütni, egyszerűen nem engedi, max. hullámosra. :D Én megvagyok vele elégedve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!