Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Érdemes mellíroznom a hajam?...

Érdemes mellíroznom a hajam? Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés
nekem nagyon bejönnek az emo-féle hajak, magamnak is mindig olyat csinálok, de még sose volt festve a hajam.Mivel már 2 éve vasalom és állandóan törik,póthajat hordtam egy fél évig,de most nem hordom mert növesztem a hajam és csak a fufrumat vasalom.De szeretnék szőke mellírcsíkokat,nem tudom akkor gondolom még jobban törne, és fogalmam sincs h csináljam..nem akarom h törjön,de szeretnék színt vinni a hajamba.

2013. júl. 25. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Elsőnek is milyen színű a hajad. De mivel h emó vagy gondolom fekete na abba sztem gusztustalan még a barna hajba is mert úgy néz ki mint egy rühes macska szőre. Bocsi de nekem ez a véleményem.
2013. júl. 25. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. Ocsmány hatást keltene.
2013. júl. 25. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Tényleg fontos, hogy milyen a hajad színe, amibe szeretnél tenni melírt.

Fekete hajba például asszem előtte szívatni kell vagy erős szőkítőporozás.

Na, hát ha szeretnél melírt, akkor szerintem először is szőke HAJFESTÉKKEL próbálkozz! :)

Rendes hajfestékkel!!

Mert ugye van az a melír is, amihez szőkítőpor, oxy kell, de attól az a sárgás szín jön ki. (Hajfestékkel pedig az a fehéres, vagyis olyan, amilyen festéket veszel. :D)

De a szőkítőporos melírnál nincs színvariáció, de festékből olyat veszel, amilyet akarsz.

És azt vedd figyelembe, hogy a szőkítőporos melír NAGYON roncsolja a hajat, sokkal jobban, mint a hajfesték!

A legtöbb nőnek eltöredezik a haja, mert melírozza, gondolom azt meg nem szeretnéd. És mivel te vasaltad + póthajad volt, ezért neked nagy a valószínűsége, hogy eltöredezne.

Nem szeretnélek a festékre beszélni, ne értsd félre. :D Csak neked akarok segíteni, ezért írom le a dolgokat, hogy én mit tennék a helyedben.

Aztán később megpróbálkozhatsz 1×-2× a szőkítőporral, hogy mennyire bírja a hajad. :)

Ja és egy tipp: ha egyenes hajat akarsz, akkor próbáld ki a Loreál hajegyesítőjét, ami krém. ;) [link]

Nekem bevált, amikor rákenem, megszárítom a hajam, majd pár nap után beakarom sütni, egyszerűen nem engedi, max. hullámosra. :D Én megvagyok vele elégedve. :)

2013. júl. 25. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!