Valaki próbálta már a ricinus olajat? Nőtt tőle a haja? Mennyit 1 hónap alatt? 1 héten hányszor alkalmaztad?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 12:17
1/5 anonim válasza:
Próbáltam, igen.:) Láthatóan gyorsabban nőtt (1 hónapban 3-4 centi, pedig nekem átlagosan max 1-1,5 centit szokott). Viszont hajvégekre én nem ajánlanám, mert nekem nagyon megtörte. Ja, kb ötnaponta használtam. Felkentem a fejbőrömre (ez a legnehezebb, nagyon sűrű, meg kell kicsit melegíteni :D), összefogtam a hajam, celofán, törölköző, és 3-4 óra múlva mostam le.
2/5 anonim válasza:
Én is használom, nagyon jó, jól írta az első válaszoló. Jobban jó az ember haja, szép fényes és puha tőle, Hetente egyszer, utána jól moss hajat, ha szükséges többször is.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, én ma kipróbáltam és szép fényes és puha lett tőle a hajam :)
2013. júl. 25. 15:45
4/5 anonim válasza:
Én próbáltam már.....nem nőtt tőle semmit csak összeragadt a hajam és alig lehetett kimosni....
5/5 anonim válasza:
hát nem egy használattól kell várni a csodát:) egyébként azt, hogy ragadós, én is tanúsíthatom, de lehet keverni pl. napraforgóolajjal, és 2 samponozással teljesen ki is jön. (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!