A hajvasalón kívül van még valami amivel lehet hajat egyenesiteni és nem olyan káros mint a vasaló?
Szia! Igen lehet, de a hajad nem lesz annyira egyenes és olyan tartós mintha vasaltad volna. Ha szerzel egy jó hajsimító balzsamot, akkor csak annyit kell tenned, hogy egy körke segítségével egyenesre szárítod meg a hajad. Ez elég körülményes, de valóban nem annyira káros mint a hajvasaló.
Egyébként én használok vasalót, de csak minden hajmosás után. Jó hajegyenesítő balzsamom van (Dove), és hővédő spray-vel befújom a hajam vasalás előtt.
Sok sikert! :)
szia! én pedig azzal küzdök hogy ne legyen ilyen szögegyenes a hajam mint most van. De kezdek megbarátkozni vele, mert folyamatos csavarásokkal sütéssel tönkretenném.
az én hajamon azt vettem észre hogy minél hosszabb annál egyenesebb, hisz a súly lehúzza és kiegyenesedik tőle. Ha megnövesztenéd akkor "természetesen" egyenes lenne.
Köszi a válaszokat!
ez tényleg igaz amugy mert amikor hosszabb hajam volt alapból nagyon egyenes volt,nem kellet vele semmit csinálnom,csak az a baj h akkor még kisebb voltam és anyukám levágatta a hajam :S most meg hiába küzködök vele hogy megnőljőn mert alig nő mivel a vasalással tönkre tetem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!