Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan, hogy lézeres...

Van olyan, hogy lézeres szőrtelenítő otthonra?

Figyelt kérdés

Hallottam olyanról, hogy ezek nem nagyon hatásosak. Ez csak tévhit vagy van benne valami? Ha hatásos hosszútávon beválik?

Mennyit érdemes rá költeni?

Milyet ajánlotok? Ha valakinek van esetleg ilyen leírná tapasztalatait?

2013. júl. 24. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen készülék otthoni verzióban nem létezik. Ezt szakemberek végzik.
2013. júl. 24. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Már hogy ne létezne?

Létezik, én a Media Markt -ban nézegettem ,ha jól emlékszem azt írták,hogy fél évente nem árt megismételni, 75.000 ft-ba került.

Véleményem szerint nem éri meg, ugyanis lehet kapni kuponokat(www.kuponvilag.hu, www.qponverzum.hu) rendszeresen lézeres kezelésekről már 5000ft-tól (persze ez kisebb felület) , érdemes inkább elmenni oda

2013. júl. 24. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:
A lakossàgi kiszerelès kb. semmit se èr nagyrèszt egyik termèknèl se. Ha tartós ès biztos eredmènyt akar az ember akkor forduljon rendes szakemberhez aki maximálisan elvègzi a munkát. Kuponosok a legkisebb beállìtáson vègzik a szõrtelenítèst ami enyhe változást hoz, ezáltal bèrletet veszel rendes áron. Ha jól vègzik a dolguk nem èri meg a kezelèsenkènt 20000 Ft-os ( ès ez csak a hónalj) kezelèst csak 5-èrt adni.
2013. júl. 24. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Én ennél többet nem is mondanék :D

2013. júl. 24. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem van (bár IPL) és be is vált, sokkal olcsóbban jöttem ki, mint azok az ismerőseim, akik profi szalonokban csináltatták vagyonokért...
2013. júl. 24. 19:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló

mennyi idő után kezdet "hatni"?

2013. júl. 24. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!