Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata hajtetoválásról?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Arra hogy a kopasz részt be tetoválják mintha rövidre lenne vágva a hajad? szerintem hülyeség
2013. júl. 24. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem erről beszélt a kérdező

[link]

2013. júl. 24. 16:23
 3/6 A kérdező kommentje:
A hajhiány eltakarására gondoltam, elnézést. Szóval örülnék, ha valaki meg tudna osztani valamilyen élményt róla!
2013. júl. 24. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:
[link] kérdezd bartost
2013. júl. 24. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már évek óta végzek ilyen kezeléseket. Jópár férfi (és nő) önbizalmát sikerült visszaadni. Szerintem nagyon jó eljárás (szakértő kezekben). Kérdezz, szívesen válaszolok :-)
2017. ápr. 16. 13:48
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Nekem már több mint két éve van hajtetkóm. Mire vagy kíváncsi? Kicsit kellemetlen, mikor csinálják dehát melyik tetoválás nem az. Viszont jó, mert nincs vele macera, felkelsz reggel és tökéletesen áll a "hajad" :D

Annyi, hogy nekem pl már kezd kopni így lassan mehetek újraüttetésre. Végülis ha azt nézed, hogy kb 3 évente kell vele "fodrászhoz" (értsd tetkóshoz) menned, egész jó arány. Ha érdekel én Budapesten a Szegedi úti klinikán voltam és valószínűleg oda megyek vissza is.

2017. jún. 6. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!