Pattanások nyomainak eltüntetésében mi segíthet? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Éveken át pattanásos voltam. Most sem kiabálhatom el,mert lehet ősszel újra kezdődik minden. Jelenleg sima az arcbőröm,de piros foltok,pöttyök maradtak,néha előjön 1-2 pattanás. Nem igazán mélyednek be,de azért aggódom,hogy később mivé fajul a dolog.
Sotretet és Raucetant ajánlottak a bőrömre pár hónapja amikor még csúnyább volt.
Skinorent és Duacot használok.
Akinek van tapasztalata és bármilyen megoldás tudatában áll kérem írjon:)) .
Előre is köszönöm.
16-17/Lány
2013. júl. 21. 18:26
1/3 anonim válasza:
Ha ősszel újrakezdődik akkor Tetracyclin gyógyszer.
Hegekre Cicaplast. Ez csak akkor lehet alkalmazni, ha nem vagy már pattanásos.
2/3 anonim válasza:
Szedj cinktablettát! Saját tapasztalataim még nincsenek vele kapcs. de sokan ajánlották, egy próbát megér :)
3/3 anonim válasza:
Én acne stop-pot használok és nekem bevált. Gyógyszertárakban lehet kapni sötétzöld tégelyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!