Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok, nektek hogy marad meg...

Csajok, nektek hogy marad meg sokáig a tupírozás?!

Figyelt kérdés
muszálly tupirozni a hajam,mert igy tetszik,és mert jobban is áll ugy...na de nem ez a lényeg. Ha minden tudományomat bevetem,jó tupírfésű,sok hajlakk,kevés réteget...akkor se marad meg 1-2óránál tovább,és nemértem másoknak hogy marad meg egy egésznap?!?!?..

2013. júl. 20. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:

muszálly :DD

*muszáj

Amúgy tupír-hajlakk-tupír hajlakk

és akár másnap is jól áll

2013. júl. 20. 20:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem régen scene hajam volt, és úgy oldottam meg, hogy kivasaltam egyenesre majd majd középen elválasztottam és felkötöttem a hajamat a fejem tetejére, majd ami alul maradt elkezdtem tupírozni szép apránként és amint betupíroztam egy tincset rögtön hajlakkot fújtam rá és így tovább... megcsináltam az alját, majd ráengedtem tetejét és azt is ugyanígy aprólékosan megtupíroztam. aztán waxal igazítottam rajta, hogy normálisan álljon, de amm nekem egész sokáig megmaradt, de nem minden nap amúgy, főleg mikor párás, esős levegő volt, akkor elég hamar összeesett.
2013. júl. 20. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!