Gubancos póthaj, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hajfelvarrásom volt, de elkövettem azt a hibát, hogy nem mentem 3 hónap után feljebb varratni, már jóideje fennt van és mivel egyre lejjebb nőtt, egyre kezelhetetlenebb lett, az elején még úgy gondoltam nem nagy baj ha egy kicsit tovább van fent, de már teljesen összegubancolódott, nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni, eléggé félek hogy le kell majd vágni vagy ilyesmi, most volt először póthajam és jól el is szúrtam. Az egész egy nagy gubanc.2013. júl. 19. 18:17
1/2 anonim válasza:
1-2 havonta varratni kell 3 hónap már gondolom milyen lehet.. hát menj el fodrászhoz ezzel nem tudsz otthon mit csinálni és igazi a póthaj? az se mind1 milyen minőségű ,eu?
2/2 A kérdező kommentje:
Igazi, európai póthaj. Az lesz, csak félek a fodrász tud-e vele már valamit kezdeni.
2013. júl. 19. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!