Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi ideig kell növesztenem...

Mennyi ideig kell növesztenem a hajamat, hogy ilyen szép hosszú legyen? (link)

Figyelt kérdés

[link]

Nemrég volt egy műtétem, ami miatt le kellett vágni a derékig érő, göndör, barna hajamat...Az a gond, nem tudom mennyi idő is kell hozzá, mert sokszor vágattam vissza a hajam lapockáig, és már nem emlékszek mennyit nőtt egy hónap alatt, illetve mennyi idő alatt nőtt vissza a derekamig....:'( Szeretnék ilyen hosszú hajat, nagyon! Most szinte a nulláról indulok... Szerintetek hány év kell ehhez a csodához? :\

Egy elkeseredett 16/l...

2013. júl. 19. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Most meddig ér a hajad?
2013. júl. 19. 16:52
 2/10 Titkos Málna válasza:
El kell, hogy keserítselek ez nagyon sok idő lesz több év :| persze ez függ a mostani hajad méretéhez é attól hogy milyen gyorsan nő a hajad...:)
2013. júl. 19. 16:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Most, kb. 1,5-2 centis.....:'( Azt tudom, hogy több évbe fog telni, de mégis, úgy mennyibe? Körülbelül? :(
2013. júl. 19. 16:55
 4/10 anonim ***** válasza:
10év? Viszont ez nagyon gusztustalan. Derék alá ne érjen a hajad szerintem.
2013. júl. 19. 17:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Na jó, ha 10 nem is, de 5-6 tuti. Nekem a vállig érő hajam két év és fél alatt nőtt meg derékig érőre.
2013. júl. 19. 17:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Derék alá ne, azt mondod? :) Mondjuk igazad van az a "pár centi" már nem számít, úgyis mindig befonva hordtam/ fogom hordani, csak nőjön meg, olyan rossz látni, mikor azok a lány ismerőseim képet tesznek fel magukról, akiknek gyönyörű, hosszú hajuk van.... legtöbbször sírni lenne kedvem...:\ De köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 19. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Megértelek. Nekem betegség miatt hullott ki és pont utána mentem egyetemre, első évesen. Rossz volt látni a sok szép hajú lányt én meg a ritkás, kopasz fejemmel. Mondjuk nem szólt be senki csak néha furán néztek és azért ez a helyzet kellemetlen tud lenni. :)
2013. júl. 19. 17:32
 8/10 anonim ***** válasza:
8-9 év szerintem kell, de attól függ, milyen gyorsan nő a hajad. Meg hogy göndör, attól ugye megint csak tovább tart, meg azért vágatni is kell majd.
2013. júl. 19. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Vállig érőről nekem 4 év kellett derékig érőhöz (néha volt vágva, hogy ne töredezzen, mert az igénytelen). Tehát magamból kiindulva minimum 8 év kellene nekem a 0ról ehhez a szinthez :)

De hátha neked extra gyorsan fog nőni a hajad :) sok sikert! :)

2013. júl. 20. 23:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. júl. 21. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!