Hogy vegyem rá anyát, hogy befesthessen a hajam?
Hát nem tudom.Inkább örülnék, hogy engedik beszínezni.Ugyanis valakinek még ennyit sem engednek meg.
Nem akarom lekezelni a problémádat, de tényleg inkább elégedj meg azzal, amit ő ajánl fel.
Én ezt anélkül gondolom így, hogy beleszámítjuk a társadalmat és a közvetlen környezetet.
Nem tudom, min változtat az, hogy a környezetem iszik, cigizik, szexel.
De nem akarom rád erőszakolni a gondolkodásmódomat, csak leírtam a véleményem.
Ja, és én is 16 éves vagyok.
Egyik válaszoló: A lenövés attól van, hogy a hajad nő! Tovább nem is olvastam a válaszod, mert rájöttem, hogy nem írsz okos dolgokat.
Kérdező: Szerintem fölösleges befesteni a hajat, amíg nem őszül. Festés után mindig lenő, csúnya lesz, mindig újra kell festeni. És még valami. Mindenkinek az a hajszín áll a legjobban, amilyen van. Nem hiába olyan a hajszíned. A természet megoldotta, hogy ne nézz ki hülyén olyan hajszínnel, ami egyáltalán nem áll jól a bőr, - szem, -szemöldökszínedhez.
Ha egy szülő valamit nem enged, akárhogy is akarod, nem lehet változtatni a véleményén. Rendes anyukád van, nem akarja, hogy olyan tömegliba legyél, mint a környezetedben élő tinik. :) 17/L
Szintén 16 éves vagyok és tizedikbe megyek.:D Nekem egyszer volt színezve a hajam, meg most lesz majd megint. Nekem se engedik a hajfestést, mert állítólag károsabb. Viszont a Palette Color Shampooval lett színezve, két hónappal ezelőtt, nekem a színe ugyanúgy megmaradt, és azért is kell újrafestenem, mert lenőtt, viszont az új színe sokkal jobb.
Amúgy színezd be, ha nem jön ki, akkor sokat már nem tud vele kezdeni. Idővel megszokja, megbarátkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!