Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most őszintén, az ilyen...

Most őszintén, az ilyen fúvó-fejes, jégakkus, masszírozós, stb epilátorok érnek valamit?

Figyelt kérdés
Úgy értem, tényleg jelentősen kevésbé lesz fájdalmas a szőrtelenítés, vagy csak marketingfogás, parasztvakítás? Aki már próbálta, tényleg kellemesebb ilyen gépekkel epilálni mint simával?
2013. júl. 18. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen van és valóban csak marketingfogás, mert drágább és rákell beszélni a jónépre, hogy vigyék mint a cukrot a fájdalommentes epilálás érdekében. Van egy másik epilátorom is, Braun 3270-es, ha jól tudom a számozását. A fájdalom ugyanolyan mindegyikkel. Sőt anyukám Philipsét is tesztelgettem és én nem véltem fájdalom terén felfedezni semmi különbséget. Tépik ki a szőrt, hogy a fenébe ne fájna!! A jégakus megoldás jó, mert hűti a bőrt és hamarabb elmúlik a pirosság. De van itthon jégzselém, beteszem a fagyasztóba....és ugyanaz a hatás. Szóval megbántam, hogy kiadtam érte ennyi pénzt. Megfelelt volna a régi epilátorom is, de ez van.
2013. júl. 21. 13:28
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Én is így gondoltam, hogy annyira nem jó, mint amennyivel drágább. Kitépkedi a szőrt, attól, hogy fúj rá egy kis levegőt, vagy kis gömöcskék vannak a csipeszek után, még nem fog kevésbé fájni. Ilyen jég-zselém nekem is van, de én epilálás előtt szoktam a bőrömön tartani néhány másodpercig a kényesebb helyeken, elzsibbasztja egy kicsit a bőrt.

2013. júl. 22. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!