Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen állagú lesz ez a krém...

Milyen állagú lesz ez a krém (saját készítésű argán olajból és murumuru vajból)?

Figyelt kérdés
Így csináltam a krémet: Megolvasztottam 30g murumuru vajat, majd hozzáadtam 30g argán olajat. Ezt beletettem egy üres arckrém dobozába. Az állaga olyan mintha sima olaj lenne, pedig a fele vaj! Fog ez változni, vagy ilyen állagú marad? Mert hát a vaj az olvasztás előtt kenhető volt de szilárd.
2013. júl. 17. 16:58
 1/1 anonim ***** válasza:
rakd be ahűtőbe és nézz rá egy óra múlva, egyébként az argán olajból szerintem kevesebb kell!de ígyis fel tudod használni csak olajosabb lesz de elég kevesebbet kenni belple
2013. júl. 17. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!