Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Azért mert hosszú fekete a...

Azért mert hosszú fekete a hajam miért nem lehet szőkíteni?

Figyelt kérdés
Egy napon tanulò barátnőmnél voltam fodrászkodni. Gyönyörűen befestette hajam majd amikor melírt akart kezdeni a főnöke aki álítòlag fodrász nem engedte mert hogy nem lenne semmi értelme! Majdnem sokkot kaptam. :-@ :-( Szerintetek?? /Azt tudom hogy első alkalom az sárga/!!!! :-) :-D :-\ :-\

2013. júl. 16. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:
60%

Nem igazán értem, most feketére festették a hajadat?

Általában azért nem akarják, mert nagyon roncsolja a hajat, ráadásul feketéből többszöri szőkítéssel lehet csak szőke, először egész színkavalkád lesz a fejeden, aztán, ha marad hajad, akkor szőke.

2013. júl. 16. 13:02
 2/2 anonim ***** válasza:
ha jól értem, akkor a frissen festett fekete hajadba akartál melírt. az baromira nem fog menni, tényleg nem lett volna értelme.
2013. júl. 16. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!