Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon pattanásos az arcom,...

Nagyon pattanásos az arcom, hogyan tűntethetem el véglegesen?

Figyelt kérdés
Nagyon zavarnak, igaz még 16 vagyok, de nagyon zavarnak a pattanások. Valami tipp? :S
2013. júl. 16. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia.(:

ha annyira zavarnak, akk vegyél vmi avonos arclemosó tonicot, tudom ajánlani a 3in1-et. Azonnal nem tűnnek el a pattanások, de viszont tisztán tartja az arcodat, kitágítja a pólusokat, ezáltal könnyen ki tudod nyomni a pattanásokat. Vagy a másik lehetúség: menj el kozmetikushoz, ő biztosan tudja, hogyan segítsen rajtad.(:

2013. júl. 16. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
pubertás kor... szóval nyugi.. 17-18 éves korodig még tuti, hogy ilyen leszel.
2013. júl. 16. 11:43
 3/8 fcsenike ***** válasza:
Ez a pubertás kor miatt van! Ez így természetes. Annyit tudsz tenni, hogy mindig tisztán tartod a bőröd, nem kaparod és csak azt nyomod ki majd fertőtleníted, ami már "megért". Én az Avont nem ajánlom!!! Menj el egy kozmetikushoz és kérj tanácsot. Segíteni fognak hidd el! Aztán idővel elmúlik.
2013. júl. 16. 12:01
 4/8 anonim válasza:
Véglegesen sajnos nem tudod eltüntetni, mert még csak 16 éves vagy. Én is szenvedtem/szenvedek ettől pedig már 23 éves vagyok. Eleinte havonta egy arctisztítás kozmetikusnál, hetente kétszer arcradírozás (kozmetikus ajánljon terméket, de legyen avonos vagy ilyenek, mert az csak reklámfogás). Minden reggel és este kénes szappannal mosom az arcom, és így kordában tudom tartani. Akkor is fellelhetőek, de inkább apróbb mitesszerek vannak, és nem gyulladnak be. Ezek után már csak várni kell arra, hogy idősebb légy, és egyszer talán nem lesz rajtad annyi.
2013. júl. 16. 14:58
 5/8 anonim válasza:

3-as vagyok.

"Ne legyen avonos". Ez kimaradt a mondatomból.

2013. júl. 16. 14:59
 6/8 anonim válasza:
Ilyen kéne szappant egyébként hol vettél? Én 21 vagyok, nem olyan vészes az arcom, de van amikor elég sok pattanás van rajta, mint most is...
2013. júl. 16. 19:28
 7/8 anonim válasza:
Gyógyszertárban kapható, bár nem mindegyikbe. Nadin nevezetű a szappan.
2013. júl. 16. 20:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat mindenkinek! :) Felkeresek egy kozmetikust es kiprpbalom a kenes szappant kpszonom a tippet!
2013. júl. 18. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!