Ti is járnátok szolárumba hogy ha fehérek lennétek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 16:41
2/12 anonim válasza:
Én nagyon fehér vagyok, de sose mennék szoláriumba..egyrészt szeretem, hogy ilyen fehér vagyok, másrészt, ha barnulni akarnék, inkább kifekszem a napra, hogy egészséges színem legyen, ne szolisárga.
3/12 A kérdező kommentje:
Csak hogy az a baj hogy engem a nap nem fog le. Már nagyon elvagyok keseredve amiatt mert betegnek néz mindenki.
2013. júl. 15. 16:46
4/12 anonim válasza:
Én inkább fehérítem a bőröm, szerintem az sokkal szebb és különlegesebb. Én is mindig megkapom, h betegnek nézek ki, meg olyan vagyok, mint akit kihypóztak, de én bóknak veszem:-)
5/12 anonim válasza:
nem járnék,kicsit zavar hogy mindenki ennyire oda van a szoláriumért,főleg amikor nyáron jönnek az ilyen kérdések
6/12 anonim válasza:
nem vagyok annyira fehér, de azért járok szoliba.
7/12 anonim válasza:
fehér vagyok de szemben sincs járni :D
inkább legyek fehér mint mű barna.
8/12 anonim válasza:
Hófehér vagyok, nem járok és a napon se süttetem magam.
9/12 anonim válasza:
én mennék de szerencsére már fél óra altt is sokat barnulok :D
10/12 anonim válasza:
engem nem érdekelnek a trendek, így nem járok:) amúgyis drága, egészségtelen és felesleges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!