Milyen jó illatú parfümöt tudok venni max 1500ft-ig?
Figyelt kérdés
az a baj h nincs sok pénzem :(2009. okt. 19. 16:51
1/6 anonim válasza:
sima rózsaszín vagy sárga playboyt sprayvel együtt tudsz belőle venni. Ha nincs pénzem másra én mindig azt veszek, Nagyon édes feltűnő illata van.
2/6 anonim válasza:
lehet, hogy kifogsz nevetni, vagy fintorogsz egyet, énios nevetek most magamon:
a tescoba lehet kapni Hanna Montana parfümöt 1000 forintért.. gyűlölöm énis hanna montanát, ezért az üvegen lévő hanna-s matricát levettem. egyébként nagyon jó illata van a parfümnek komolyan=) 14/L
3/6 anonim válasza:
Vegyél utántölthetős spayt és bele válassz parfümöt (Europarkban, Westendben van ilyen kimért parfüm árus). Ez így kb 1200Ft-ba fog kerülni. Ha utántöltöd parfümmel akkor 390 Ft-ot kell ott hagynod azt hiszem 15-30ml-ért. Én kb 2-3 havonta töltetem fel, oké lehet vizes parfümök, de jó az illatuk, nekem egész nap megmarad (Naomi Campbell, Gabriella Sabatini, Versace a legjobb illat ezeknél). Így olcsóbb, mintha egyszerre fizetnél érte sok ezret.
4/6 anonim válasza:
Én utoljára a Sárkány centerben betévedtem egy drogériába, és vagy 200 különböző paarfüm közül lehetett választani (igaz, mind noname), de 800 és 2000 között voltak, szal vettem is egyet 1500-ért 100 ml-est. szerintem jó
5/6 anonim válasza:
ózsefváros. 1000, 1500 ftért bármilyen utánzatot megkapsz.. szagold meg, amit megveszel, nehogy átverejeek, de nekem jo tapasztalataim vaak:)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a gyors válaszokat hazsnosak voltak:)
2009. okt. 20. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!