Menstruációnál hajat festeni?
Figyelt kérdés
4.napja van menstruációm, s már ideje lenne befesteni a hajamat, csakhogy a múltkor a világosbarnát nem fogta be, a szokébol pedig világoskék lett.. most sotétbarnáról van szó... tapasztalatok?2013. júl. 14. 19:59
1/8 anonim válasza:
menstruáció idején tényleg nem nyerő hajat festeni(legalább is ezt vettem észre),úgyhogy szerintem várd meg ezt a pár napot
2/8 anonim válasza:
Várj amíg elmúlik. Ha már a 4. napnál tartasz akkor csak nem lehet már olyan vészes az az 1-2 nap
3/8 anonim válasza:
Még mindig nem tudom, hogy ki találta ezt ki..a haj egy elhalt dolog, semmi köze a menstruációhoz..10 éve festek hajat, sose figyeltem erre, mégis mindig ugyanúgy megfogja a festék.
4/8 anonim válasza:
Érdemes várni, többszöri tapasztalat hogy azokon a napokon nem fogja be olyan intenzíven ugyanaz a festék, fakóbb lesz utána a festett haj.
5/8 anonim válasza:
nem hiszem, hogy a kettőnek bármi köze lenne egymáshoz
6/8 A kérdező kommentje:
koszonom szépen a válaszokat!!
inkább megvárom azt a pár napot...
5éve festem a hajam, s nálam bizony volt osszefuggés...
2013. júl. 14. 21:58
7/8 anonim válasza:
Én 8 éve, először fekete, most meg vörös végig ugyanazzal a bevált festékkel, néha úgy adódott hogy muszáj volt azokon a napokon, és bizony egész más lett az eredmény árnyalata és tartóssága mindkét színnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!