Sötétszőkéből tud világosabb hamvas szőkét csinálni elsőre a fodrász? Fontos!
Az a helyzet hogy eddig nagyon szép világos hamvas szinte fehér szőke hajam volt. De szerettem volna picit sötétíteni és kipróbáltam a Palette 10 perces festék 800-as árnyalatát amire világos szőke van rá irva... a hajam szinte világosbarna lett de zöldes beütéssel. Nagyon kiborultam és csak a fodrász az egyetlen reményem... szerintetek tud elsőre egy szép szőke szint varázsolni a jelenleg alga szinű hajamból? Nem olyan fehéret mint volt hanem ilyesmit: [link]
Köszönöm a segítséget! Puszii
Zöld színt könnyen le tudja szívni. :) Lehet, hogy egyszer leszőkíti és átfesti majd, de rendbehozható. Nem tudom jó ötlet-e, é na helyedben megpróbálnám Schauma hamvasító samponnal megmosni, hátha leszívja a zöldet róla.
Amúgy jó, hogy írtál, mert én is azon gondolkodtam, hogy sötétebbre festem be legközelebb. :D Inkább nem kísérletezem vele egyedül. :)
Amúgy a linkelt képen Ashley Tisdale haja melírozott. :) Ha lyat akarsz, akkor kérd me ga fodrászod, hogy a világos hajadba sötétebb csíkokat tegyen.
Még vmit elfelejtettem:$ becsüld meg a száő szőke hajszint és ha változtatsz bizd fodrászra mert ez borzasztó:/
puszcs
Második vagyok: Sajnos ilyenkor várni kell, mert ha túl hamar nyúlnak hozzá újra a hajadhoz, akkor tényleg letörhet, elvékonyodhat, és kihullhat...Nekem egy két hajszálammal volt úgy, hogy ráment véletlenül a szőkítő többször és utána nyúlt mint a rágógumi. Az a két-három hajszál ki is esett, azóta nagyon vigyázok a szőkítéssel.
Hát...11 nap az nem semmi, addig hordj sapkát vagy ilyesmi. :S Kitartás hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!