Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kell csinálni a leégett...

Mit kell csinálni a leégett háttal?

Figyelt kérdés

Holnap megyek vulkán fürdőzni egyfiúval aki nagyon tetszik, de annyira leégett a hátam hogy az hihetetlen! Elöl tök fehér, hátul meg cigánybőrömvan! Lebörradiroztam és bekentem testápolóval, de nem nagyon múlott el! Körülbelül ennyire: [link]

Nem én vagyok! Elöl bezzeg nem égtem le! Ez olyan ciki! Így nem mutatkozhatok senki elött főleg nem a fiú elött! :(

#leégett hát
2013. júl. 12. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Rá kell csapni egy nagyot :DD
2013. júl. 12. 20:39
 2/6 A kérdező kommentje:
kösz baz+
2013. júl. 12. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:

először is:NEM SZABAD bőr radírozni és testápolóval kenni!!!

mert csak roncsolod a bőrt.

igyál sok folyadékot és ha van otthon kend be tejföllel(de csak addig hagyd rajta amíg hűsíti a bőröd utána mosd le)

nekem ez szokott beválni.

és sok sikert a holnapi naphoz:)

2013. júl. 12. 20:43
 4/6 A kérdező kommentje:
lekvár nem jó rá? Csak az van!
2013. júl. 12. 20:49
 5/6 anonim válasza:
Vegyél aloe verát a dm-ben vagy rossman-ban és azzal fújd be sokszor! Nagyon jó rá, de egy este alatt semmi nem fogja eltüntetni! Ne mosdd meg meleg vízzel és ne radírozd!!
2013. júl. 12. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Én más tanácsot javasolnék! Nekem a körömvirág, és a kókuszolaj a csoda szer rá! Akármelyikkel bekenem jó vastagon leégés után, másnapra már semmi nyoma sincs. Ezt komolyan mondom. Csodaszer. A kókuszolaj drágább, úgyhogy ajánlatos inkább körömvirágkrémmel. Rossmannban tudsz venni, én onnan szoktam. Csak kend be jó vastagon! De nehogy bőrradírozd, mert attól még jobban felsérted!
2013. júl. 13. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!