Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen rózsaszín hajszínezőt...

Milyen rózsaszín hajszínezőt ajánlotok?

Figyelt kérdés
élénk rózsaszínt szeretnék. lehetőleg színezőben:D jeans color kilőve. jah és hol tudok olyat venni pesten. ne írjátok h bármelyik fodrászkellékesnél mert ez nem igaz:D
2009. okt. 18. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Élénksége attól üfgg hogy milyen az alaphajszíned! Nekem

sötétbarnán alig látszott,anyunak világosbarnán nagyon jó lett.

Mester utcai Rossmannban nézd meg!(Illetve főleg a Rossmanokban,mert a Kispesti Kossuth teriben is láttam már)

Egyébként esetleg ott a Mester utcai Rossmann mellett van egy kellékes kérdezd meg!

Vagy ha látsz valakin olyan hajszínt ami tetszene kérdezd meg!!!

Egyébként főleg Szilveszter környékén lehet találni ilyeneket.Nekem sprayban van.

2009. okt. 18. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Én 1 kisebb városban lakok, és 1 illatszerboltban vettem. Színezőhabnak mondta az eladó. Kb 800ft volt.

Előző válaszoló: szerintem neked azért nem fogta be, sőt tuti, mert nem szivattad előtte le (illetve nem írtad), de szerintem ez lehet a magyarázat, mert másképp befogja.

2009. okt. 19. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Öszintén megmondva nem tudtam hogy ki kell elötte szivatni.Egyáltalán azt hogy mint kellett volna? Mondjuk nekem majdnem fekete a hajam.. S csak szilveszterre lett befujva. (Nem állandóra.)
2009. okt. 19. 10:54
 4/6 A kérdező kommentje:
venita habra gondolsz?:)
2009. okt. 19. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
A nevét már nem vágom, mert kb másfél éve volt, és azóta nem festettem vele. Kicsi dobozba volt és színes volt :D Am az enyém tűzpiros volt, de tudom, hogy volt több féle színben is.
2009. okt. 19. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Manic Panic, Special Effects, Directions színezők nagyon jók, ezeknél olcsóbb és viszonylag jó a Crazy color. Viszont csak a szőkített hajat fogják be!
2009. okt. 23. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!