Csak szerintem kelt igénytelen hatást az ombre festés?
Figyelt kérdés
Mikor először megjelent, jót röhögtem, és azt gondoltam, csak pár hónapig fog tartani, és nem sokan fognak felülni erre a hülyeségre...
De csak nem múlik, már szinte minden második lány ilyenre festteti a haját, és kezdem azt gondolni hogy csak én találom borzasztóan gusztustalannak. Olyan mintha lenne rajtuk egy kb egy éves lenövés.
2013. júl. 11. 12:49
11/15 anonim válasza:
Nem tetszik, semmit sem csinálok ami divatban van...
12/15 anonim válasza:
Vannak szépek azért, de inkább csak azok, amik ugyanannak a színnek az árnyalatai, nem ilyen elütő mint ami a képen van. Kétféle világosszőkéből vagy kétféle barnából lehet teljesen jókat kihozni, de ami ennyire elüt, az tényleg olyan mint a lenövés.
13/15 anonim válasza:
Ha igényesen, ügyesen van megcsinálva és illik az illetőhöz, akkor szerintem tud kifejezetten előnyös is lenni.
14/15 anonim válasza:
nekem sem tetszik, eddig kb két olyat láttam, amire azt mondtam: na, ez nem rossz. de az olyan, hogy ugyanaz a szín és csak kicsi átmenet van benne, nem olyan, hogy felül barna, alul szőke (sokan a lenőtt hajukat hívják ombrenak...)
15/15 anonim válasza:
ennyi erővel fesse be majd hagyja lenőni, ugyanazt a hatást kapja mint az ombre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!