Tudtok-e olyan fodrászt Debrecenben aki ha viszek neki valakiről képet több "megvilágításban" letudja vágni elég pontosan olyanra a hajam mint ami a képen van?
Szóval lenne egy ember, annak több szögből vannak a hajáról képeim és a lehetős legpontosabban szeretném hogy olyan hajam legyen ne csak körülbelül hasonlítson.
Remélem tudtok mert eddig nem nagyon találtam ilyen fodrászt.
előre is köszi .
Erre a legtöbb fodrásznak képesnek kellene lennie, viszont amiért valószínűleg még sem fog sikerülni az az, hogy minden ember haja más, az egyiknek beáll így a másiknak nem, mindenkinek máshol vannak a forgói ami szintén befolyásolja, van akinek itt van akinek ott dúsabb/ritkásabb a haja, máshogy áll be egy vékony szálú illetve egy vastagabb szálú haj is.
Tehát elméletben működik a lemásolt frizura több szögből készített kép alapján, de sajna a valóságban sokkal nehezebb. :)
(kivéve persze ha saját magad előző frizurájáról viszel képet :D )
Elsővel teljesen egyet értek. Persze attól is függ hogy milyen típusú frizuráról van szó. De ha más a hajszerkezeted (márpedig minden embernek más típusú a haja), akkor kicsi rá az esély hogy pontosan ugyanolyan lesz. Nekem ami bevált az az, hogy elmondom szóban milyet akarok (vagy akár képen mutatom) és az alapján csinál olyat a fodrász amire beáll a saját hajam és ami az arcomhoz is illik. Emiatt sokszor még jobban is szokott sikerülni mint az ötletadó beállítás, hisz "rámszabva" lett megcsinálva. A 100%-os koppintásnak meg értelme sincs, hisz egy-két apróság megváltoztatásával még jobb i lehet. Amúgy mesterfodrásszal nem lősz mellé, de szerintem is képesnek kell lennie akár egy átlagosabb fodrásznak is, kép alapján megcsinálni.
Pl kérdezd meg ismerőseid hogy kinek mi vált be. (Ja amúgy ezeket női frizurára értettem, ha fiú vagy akkor is hasonló a helyzet, de kicsit más.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!